Resultaten voor bijstand en alimentatie

 
bijstand en alimentatie
Voorwaarden bijstandsuitkering IGSD Steenwijkerland en Westerveld.
alimentatie voor u en/of uw kinderen. sommige heffingskortingen van de Belastingdienst. Naast een inkomensgrens geldt een vermogensgrens. Die vermogensgrens is 11.880, voor gehuwden/samenwonenden en een alleenstaande ouder en 5.940, voor een alleenstaande bedragen voor 2017. Met vermogen wordt bedoeld.: spaargeld ook van de kinderen. bezittingen auto, boot, caravan, huis. Schulden worden van uw vermogen afgetrokken. Een studieschuld en alle andere schulden die niet direct opeisbaar zijn, tellen niet mee. Verplichtingen Vanaf de dag dat u zich meldt voor een bijstandsuitkering, moet u naar werk blijven zoeken en meewerken aan re-integratietrajecten. Ook kunnen wij een tegenprestatie van u vragen. Heeft u een partner, dan gelden deze verplichtingen ook voor uw partner. Een uitkering aanvragen. Bijstand voor zelfstandigen Bbz2004.
scheiden alimentatie berekenen
bijstand en alimentatie Ouders Online.
bijstand en alimentatie. Een vraagje, ik denk dat ik het antwoord al weet, maar toch. Ex zit sinds kort jn de bijstand en stuurt mij een berichtje dat ie dus geen alimentatie meer kan betalen. Klopt dat of moet of kan ik nog iets doen?
familierecht advocaat
Alimentatie afkopen? Dit kan in bepaalde gevallen! Informatie advies!
Bovendien heeft de alimentatiebetaler, in het geval van de afkoopsom alimentatie, een rentenadeel omdat hij of zij in één klap een groot deel vermogen kwijt is. Alimentatie afkopen en bijstand. Vraagt de alimentatie-ontvanger binnen twaalf jaar na het afkopen van de alimentatie een bijstandsuitkering aan bij de gemeente?
sociale dienst uitkering
Bijstandsuitkering en alimentatie Meppel.nl.
U moet hiervoor contact met Het Juridisch Loket opnemen en om een diagnosedocument verzoeken. Met dit diagnosedocument kunt u 5500, korting krijgen op de eigen bijdrage van 35300. Voor de resterende eigen bijdrage kunt u bijzondere bijstand aanvragen. Als uw ex-partner weigert alimentatie te betalen moet u de alimentatie opeisen.
incasso alimentatie
Bijstand en alimentatie: heeft alimentatie gevolgen voor de bijstand? Judex.
Transparante prijzen en ontzorging van A tot Z. Home Rechtsgebied Familie echtscheiding Alimentatie Artikelen Bijstand en alimentatie: heeft alimentatie gevolgen voor de bijstand? Bijstand en alimentatie: heeft alimentatie gevolgen voor de bijstand? Wanneer u geen inkomen heeft, kunt u op basis van de Wet Werk en Bijstand WWB een bijstandsuitkering aanvragen bij de Sociale Dienst van de gemeente waarin u woont.
Bijstand terugbetalen door ex-partner of ouder Onderwerpen A-Z Portal Twenterand Gemeente Twenterand.
U leeft gescheiden van uw echtgenoot/echtgenote/geregistreerd partner en u betaalt niet of onvoldoende mee aan de kosten van levensonderhoud. U bent officieel gescheiden en u betaalt te weinig alimentatie of helemaal niet. U hebt een schenking gekregen van iemand die bijstand krijgt.
Bijstandsuitkering en kinderalimentatie, wie betaalt? Huisadvocaten.
In dat kader kan de gemeente ook zonder dat een uitkeringstoeslag voor minderjarige kinderen wordt betaald, de betaalde bijstand verhalen op de onderhoudsplichtige ouder. Mocht u ook met vragen zitten over kinderalimentatie en/of met andere vragen op het gebied van het personen en familierecht, schroom dan niet om contact met de specialisten van Helderecht Advocaten op te nemen.
Recht op bijstand na scheiding Mediation Scheidingen.
Bewaar al je sollicitaties van deze 28 dagen, zoals sollicitatiebrieven en inschrijvingen bij uitzendbureaus. Meer informatie over de bijstand kun je opvragen bij de gemeente waarin je woont. Veel informatie is ook te vinden op de website van de Rijksoverheid. Heb je vragen over alimentatie in relatie tot de bijstand?
Verplicht aanspraak maken op partneralimentatie, bij een beroep op de bijstand? Venlex Advocaten Venlo Strafrecht, huurrecht, civielrecht, schuldsanering.
Ook zou het moeilijker kunnen worden om een uitkering aan te vragen omdat er ten onrechte afstand wordt gedaan van alimentatie. Verkeert u in een situatie dat u gaat scheiden en moet u mogelijk een beroep gaan doen op de bijstand, dan is bijstand van een gespecialiseerd advocaat met kennis van de Participatiewet zeker geen overbodige luxe.

Contacteer ons