Zoeken naar ouderschap

 
ouderschap
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
wat is co creatie
Opvoeding en ouderschap Welke vormen zijn er? En hoe doe je het.
Ouderschap en opvoeding Welke vormen zijn er? De ouders zijn de enige echte deskundigen als het gaat om je eigen baby. Om die deskundigheid te krijgen is het nodig dat ouders en hun babys elkaar zo goed mogelijk leren kennen.
alimentatie
Co-ouderschap Nibud Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting.
Zo heeft u meer kans om aanspraak te maken op regelingen of een hoger bedrag. U kunt deze bedragen zelf onderling verrekenen. In het Nibud e-book Geldwijzer Kinderen Scholieren vindt u alle informatie over regelingen en bedragen over kosten van kinderen.
alimentatie
Co-ouderschap vooral populair onder hoogopgeleiden RTL Nieuws.
De sociologe geeft aan dat het om een specifieke groep gaat die kiest voor co-ouderschap. Het" zijn stellen die, zoals de Engelsen zo mooi kunnen zeggen, wellresourced zijn. Ook rapporteren ze weinig conflict onderling en kennen ze weinig persoonlijke problemen."
https://www.crownoakeurope.be/eiken-bijgebouwen
Nederlands Centrum Jeugdgezondheid Ouderschap.
Ook wordt de ouderschapstheorie en het bufferdenken van Alice van der Pas uitgelegd. Lees meer over ouderschap. JGZ en ouderschap. De JGZ kan ouders een laagdrempelige en veilige plek bieden om ervaringen met het ouderschap te delen en vragen te stellen.
Ouderschap-psychiatrie.nl.
Om na te gaan hoe ouders vanuit hun eigen mogelijkheden en waarden zich ontwikkelen, is een kwalitatief onderzoek gehouden. Interviews met 27 ouders en literatuuronderzoek heeft een aantal strategieën voor het ouderschap van ouders met psychische aandoeningen in kaart gebracht.
Twintig jaar co-ouderschap, hoe is dat eigenlijk voor de kinderen? NRC.
Ouderschap kun je delen, kinderen niet. Elk jaar scheiden in Nederland de ouders van 70.000 thuiswonende kinderen. Eén op de vijf stellen kiest na de scheiding voor co-ouderschap. Beide ouders de helft van de zorg, kosten, opvoeding en tijd voor de kinderen.
Nederlands Centrum Jeugdgezondheid Wat verstaan we onder ouderschap?
Dit vraagt krachtig ouderschap, waarin interactie tussen ouder en kind en tussen ouders onderling centraal staat. Ouderschap heeft impact op de persoon zelf, de partnerrelatie maar bijvoorbeeld ook het sociale leven en carrière. Iedere fase van het ouderschap vraagt een andere invulling, waar ouders steeds opnieuw vorm aan moeten geven.
Wat is co-ouderschap? / Kinderen / Rechtwijzer.
Wat is co-ouderschap? Als u gaat scheiden en kinderen hebt, moet u met uw partner afspraken maken over hoe u het ouderschap na de scheiding vormgeeft. Een belangrijk onderwerp daarbij is hoe u de zorg en opvoeding van uw kinderen verdeelt.

Contacteer ons