Meer resultaten voor kinderalimentatie aftrekbaar

 
kinderalimentatie aftrekbaar
Kinderalimentatie toch aftrekbaar deFinanseurs.
Kinderalimentatie toch aftrekbaar 14-03-2016. BRON: de Finanseurs. Met ingang van belastingjaar 2015 is de forfaitaire aftrekpost voor levensonderhoud kinderen onder de 21 jaar vervallen. Deze aftrekpost kwam met name voor in situaties waarbij na echtscheiding kinderalimentatie betaald moest worden. Door het vervallen van de aftrekpost in Box 1 is er wel de mogelijkheid ontstaan om de contante waarde van de alimentatieverplichting als schuld in Box 3 op te voeren, waardoor er alsnog een fiscaal voordeel kan ontstaan.
scheiding
Kinderalimentatie niet langer aftrekbaar Compaiz.
Kinderalimentatie niet langer aftrekbaar. Kinderalimentatie niet langer aftrekbaar. 09 maart 2015. Per 1 januari 2015 is de belastingaftrek levensonderhoud van kinderen LOK afgeschaft. Dit heeft gevolgen voor ouders met een alimentatieverplichting. Wat betekent de afschaffing van deze regeling concreet? Tot en met 2014 konden ouders met een alimentatieverplichting kosten van kinderalimentatie als aftrekpost opvoeren bij de belastingaangifte.
VPN Service
Kinderalimentatie aftrekbaar? FiscAlert.
Ik dacht altijd dat kinderalimentatie niet aftrekbaar is. Een vriendin van mij beweert echter dat haar ex de kinderalimentatie wel aftrekt. Wie heeft er gelijk? Om verder te lezen moet u ingelogd zijn. Log hier in. Hoe kan ik verder lezen?
glaszetter
Nieuwe kinderalimentatie 2016 2017 en 2018 Financieel: Geld.
De minimale bijdrage per ouder is 50 euro per maand en kan naar gelang het inkomen verder oplopen. Ondanks de vereenvoudigingen kan het inschakelen van een financieel expert nog steeds geen kwaad. Kinderalimentatie: Kinderalimentatie fiscaal aftrekbaar in 2017 en 2018? Kinderalimentatie aftrekbaar en partneralimentatie afkopen.
Scheiden en belasting: aftrekbare kosten bij echtscheiding. Alle informatie!
Kinderalimentatie wordt door de Belastingdienst niet als inkomen gezien. Kosten die jij maakt om kinderalimentatie te verkrijgen, zijn dus niet aftrekbaar. Ontvang je als ouder kinderalimentatie, dan hoeft je daar geen belasting over te betalen. Welke kosten zijn wel aftrekbaar?
Kinderalimentatie aftrekbaar box 3?
Kinderalimentatie aftrekbaar box 3? Per 1 januari 2015 is de aftrekpost voor levensonderhoud kinderen jonger dan 21 jaar afgeschaft. Tot die tijd kon u onder bepaalde voorwaarden een vast bedrag in de aangifte Inkomstenbelasting aftrekken. Betaalt u momenteel kinderalimentatie dan heeft u wellicht door het afschaffen van de regeling wel weer een aftrekpost in box 3.
Kinderalimentatie ook niet meer aftrekbaar in box 3 Administratiekantoor Diemen.
Kinderalimentatie ook niet meer aftrekbaar in box 3. U weet dat de kinderalimentatie tot 1 januari 2015 nog aftrekbaar was in Box 1 aangifte IB. U weet ook dat 2015 en 2016 de kinderalimentatie als schuld aftrekbaar was in box 3.
Kinderalimentatie niet langer fiscaal aftrekbaar NOS.
NOS op 3. NOS Studio Sport. NOS Studio Sport Eredivisie. NOS Studio Voetbal. Kinderalimentatie niet langer fiscaal aftrekbaar. Sommige alimentatie-betalende ouders krijgen fors minder geld terug van de Belastingdienst. Deel dit artikel.: Over de NOS. Werken bij de NOS. Volg de NOS.
Kinderalimentatie berekenen Zorgeloosch Scheiden.
Wil je meer inzicht in jouw rechten en plichten omtrent kinderalimentatie en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Wij helpen met de berekening van de kinderalimentatie en we kunnen voor je uitzoeken of kinderalimentatie aftrekbaar is, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Contacteer ons