Resultaten voor rechten bij scheiding

 
rechten bij scheiding
Waar kan ik terecht met vragen over scheiding? Kinderrechten.
Voor jongeren, 13 18 jaar: 401.99 kB t Zitemzo als ouders uit elkaar gaan. Met vragen over scheiding kan je ook terecht bij.: Wil jij informatie over je rechten? Stel je vraag of leg je probleem voor aan een van de medewerkers.
alimentatie
7 belangrijke vragen en antwoorden als u gaat scheiden ING België.
Wat met de leningen? Uit elkaar En de kinderen? Lees wat jullie kunnen doen. Wat met de woning? 7 vragen bij een scheiding. Tarieven en reglementen. 2018 ING België nv, alle rechten voorbehouden. Let op, geld lenen kost ook geld.
ing
Wie krijgt wat na de scheiding? Recht en Geld Plusmagazine.be.
Eerst naar de notaris. Bij een echtscheiding wegens onherstelbare ontwrichting wordt normaal gesproken in het vonnis een notaris aangesteld om over te gaan tot de vereffening verdeling van het huwelijksvermogen of tot de uitonverdeeldheidtreding bij een stelsel van scheiding van goederen.
parket
Echtscheiding in het recht Gids voor Gezinnen.
Wanneer je wettelijk samenwoont, houden de maatregelen op bij ontbinding van de wettelijke samenwoning. Echtscheiding versus scheiding van tafel en bed. Wanneer je niet wil scheiden bijvoorbeeld omwille van praktische redenen, zoals pensioenvoordelen, kun je een scheiding van tafel en bed vragen. Het huwelijk blijft bestaan, maar een aantal rechten en plichten vervallen.
huis verkopen bij scheiding
echtscheiding waar heeft vrouw recht op? JuridischForum.be.
13, 1 jaar 1 week geleden 18 aug 2017 1037.: Ik ben mama en sta op punt van scheiding nu vraag ik af financieel wat mijn recht en plicht zijn wij zijn getrouwd wettelijk huwelijkstelsel hebben 5j een huis gekocht we hebben samen 2kinderen en ik ben al lang ziek daardoor kan nie werken wat met de nu lopende kosten zolang nog niets beschreven staat want ik kan deze noet dragen en wil ook geen schuldenlast opbouwen hoe kan ik mij nu al beschermen mvg. Berichten: 2 Juridisch actief: Nee. 14, 1 jaar 1 week geleden 18 aug 2017 1043.: Ik ben vrouw van 42 9jaar hetrouwd met wettelijk huwelijkstelsel we hebben 2kinderen en 5kaar geleden een huis gekocht ni vraag ik mij af wat mijn rechten en plichten zijn ik ben al langduurig ziek en kan daardoor niet werken wat met financien zolang niets geregeld is hoe kan ik mij beschermen zodat ik geen financiele schuld opbouw mvg.
slotenmaker antwerpen
Scheiding en kinderen Belgium.be.
Scheiding en kinderen. Wanneer ouders uit elkaar gaan, is het beter dat ze in onderling overleg beslissingen nemen wat de kinderen betreft woonplaats, verblijfsmodaliteiten. Zo blijven de ouders gezamenlijk het ouderlijk gezag uitoefenen en nemen ze samen belangrijke beslissingen rond gezondheid, opvoeding, opleiding, vrije tijd en religieuze of filosofische oriëntatie van het kind. Wanneer de ouders het niet eens worden, wordt de zaak voor de familierechtbank gebracht. Die zal in de eerste plaats aanraden om het geschil te beslechten via verzoening, bemiddeling of elke andere vorm van minnelijke oplossing van conflicten. Minderjarige kinderen hebben het recht om gehoord te worden door een rechter wat betreft het ouderlijk gezag, het verblijf en het recht op persoonlijk contact. De familierechtbank doet dan een uitspraak in het belang van het kind over een aantal punten.: de uitoefening van het ouderlijk gezag. Meer informatie op justitie.belgium.be en meer bepaald de paginas over volgende themas.: beslissingen wat betreft de kinderen. Bescherm uzelf tegen de hitte. Bereid uw vakantie goed voor. Weet u wat te doen bij een nucleair ongeval?
huis verkopen bij scheiding
Rechten scheiding: hoe zit dat? gecertificeerdemediators.nl.
Vind hier jouw mediator Strengste kwaliteitseisen. Home Scheiden Rechten scheiding. Rechten scheiding: welke heb ik? Welke rechten bij scheiding heb ik? Hoe kom ik daar achter? Een echtscheiding moet je goed regelen. Daarvoor moet je weten waar je allemaal recht op hebt.
Rechten bij scheiding Scheiden via Bemiddeling.
Maar vergeet niet dat je rechten bij scheiding via bemiddeling veel flexibeler zijn. Rechten bij scheiding voor de rechtbank. Als je gaat scheiden via een procedure voor de rechtbank, dan gaat de rechter uiteraard de bestaande wetgeving en rechtspraak als basis nemen om uw zaak te beslechten.

Contacteer ons