Meer resultaten voor rechten bij scheiding

 
rechten bij scheiding
Scheiden bij gemeenschap van goederen scheiding.
Wat is de vrije verkoopwaarde? Hoogte van de hypotheek? Kunt u uw koopwoning ook na de scheiding behouden? Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Graag helpen wij u bij het maken van een complete berekening.
pensioen
Echtscheiding Ouderlijk gezag. snelmenu. Aangepast.
Ouderlijk gezag en echtscheiding. In de meeste echtscheidingen behouden beide ouders het ouderlijk gezag. Dit staat normaal gezien in het vonnis of in de scheidingsakte bij een EOT. Wanneer er beperkingen worden opgelegd, kan dit enkel na een beslissing van de rechtbank. Deze beperkingen staan dan ook vermeld in het vonnis. Bij gezamenlijk ouderlijk gezag behouden de ouders dus allebei de rechten die hierboven beschreven staan.
soorten leningen
Wanneer heb ik recht op partneralimentatie? de Scheidingsplanner.
Alles" wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding." Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje Een nieuwe start. Voor u zelf of voor iemand anders.
snel en makkelijk geld lenen
Echtscheiding Agentschap Integratie en Inburgering.
Home Thema's' Vreemdelingenrecht internationaal privaatrecht Familiaal IPR Echtscheiding. Internationale bevoegdheid echtscheiding. Ik ben een Iraanse vrouw die in Iran gehuwd is met een Iraanse man. Ondertussen ben ik al vijf jar alleen in België en is alle contact met mijn echtgenoot verbroken.
scheiding aanvragen
Familierecht Desdalex.
Als uw huwelijk strandt, begeleiden we u graag om de scheiding zo sereen en zo goed mogelijk te laten verlopen. We staan u bij en adviseren u over.: de regeling voor de kinderen. een echtscheiding met onderlinge toestemming EOT.; een echtscheidingsprocedure voor de rechtbank.; wie in de gezinswoning mag blijven wonen tijdens de echtscheidingsprocedure.; wie de huur of de hypotheek moet afbetalen.; uw mogelijk recht op alimentatie tijdens en na echtscheiding.; de omvang van deze alimentatie.; mogelijke gevolgen als één van de partners een nieuwe relatie heeft.; Trouwen of samenwonen. Samen door het leven gaan houdt rechten en plichten in.
ramen en deuren
Wat zijn de gevolgen van een feitelijke scheiding op vlak van jullie rechten en plichten ten aanzien van mekaar? Helderrecht.be.
Juridische gevolgen van een feitelijke scheiding. Wat zijn de gevolgen van een feitelijke scheiding op vlak van jullie rechten en plichten ten aanzien van mekaar? Wat zijn de gevolgen van een feitelijke scheiding op vlak van jullie rechten en plichten ten aanzien van mekaar?
dakwerken regio mechelen
Ouderlijke verantwoordelijkheid, ouderlijk gezag en omgangsrecht na een scheiding Uw Europa.
Ziektekostendekking bij kort verblijf. Naar een dokter of ziekenhuis in het buitenland. Ongeplande gezondheidszorg: kosten en vergoedingen. Geplande medische zorg in het buitenland. Geplande medische zorg in het buitenland. Kosten en terugbetaling: geplande medische behandeling in het buitenland. Informatiepunten: geplande medische zorg in het buitenland. Medicijnen op voorschrift in het buitenland. Een doktersvoorschrift afhalen in het buitenland. Doktersvoorschriften in het buitenland: kosten en terugbetaling. Als u in het buitenland woont. Echtscheiding en scheiding van tafel en bed. Alimentatieplicht onderhoudsbijdrage voor gezinsleden. Uw erfenis regelen als u in het buitenland woont. Afwikkeling van een buitenlandse erfenis. Producten en diensten kopen: uw rechten.
huis verkopen bij scheiding
Personen en familierecht Echtscheiding Sdu. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined Shape Copy. Combined
Vanwege bijvoorbeeld financiële of godsdienstige overwegingen kan er gekozen worden voor een scheiding van tafel en bed. De echtgenoten blijven dan getrouwd, maar bepaalde rechten en plichten die zijn verbonden met het huwelijk gelden dan niet meer. Scheiden van tafel en bed leidt na een bepaalde periode tot een definitief einde van het huwelijk.
sea life
Echtscheiding Alimentatie. Mededeling. snelmenu. Aangepast.
Wanneer er enkel gesproken wordt over de index, zonder verdere verwijzing, mag men er van uitgaan dat de index der consumptieprijzen bedoeld wordt. Echtscheiding na 2 jaar feitelijke scheiding of op grond van feiten. Bij echtscheidingen op grond van 2 jaar feitelijke scheiding of op grond van feiten, wordt de indexering in het vonnis vermeld.
SEO

Contacteer ons