Meer resultaten voor onderhoudsplichtig

 
onderhoudsplichtig
onderhoudsplichtige ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Over het ANW. Publicaties over het ANW. 1.0: iemand die onderhoudsplichtig is. Toon het hele artikel. Zoek onderhoudsplichtige ook in.: CHN login nodig. iemand die een onderhoudsplicht heeft ten opzichte van iemand of iets; iemand die onderhoudsplichtig is. Geslacht mannelijk of vrouwelijk.
Wet Herziening Partneralimentatie: Onderhoudsplicht in een nieuwe jas Scheidingsbegeleiding Settlement.
Op 19 juni 2015 was het dan eindelijk zo ver en is er door drie leden van de Tweede Kamer, de heer Foort van Oosten VVD, de heer Jeroen Recourt PvdA en mevrouw Magda Berndsen-Jansen D66, een wetsvoorstel naar de Raad van State gestuurd.
Heeft een stiefouder een onderhoudsverplichting? Advocatenkantoor Van Haeften Braat: familerecht en jeugdrecht advocaten in Den Haag.
Veel mensen zijn van mening dat de primaire verantwoordelijkheid bij de ouders zelf zou moeten liggen en aldus niet bij de stiefouders. Tot op de dag van vandaag is de stiefouder, in de gevallen zoals hierboven omschreven, echter onderhoudsplichtig jegens zijn of haar stiefkinderen.
bijstand verhalen op ex-partners of ouders Gemeente Overbetuwe.
Als u een uitkering ontvangt in het kader van de Wet werk en bijstand Wwb of de Wet Investeren in Jongeren WIJ, jonger bent dan 21 jaar en zelfstandig woont, gaat de gemeente ervan uit dat uw ouders onderhoudsplichtig zijn.
Gescheiden en goed inkomen? Dan mag je vaak je ex bijstand dokken RTL Nieuws.
Wie langer dan vijf jaar getrouwd is geweest of samen kinderen heeft gekregen is twaalf jaar lang onderhoudsplichtig voor zijn ex-partner. Gemeenten hebben het recht om een bijstandsuitkering te verhalen op een ex-partner, als die voldoende verdient. De gemeente Utrecht voert gewoon de wet uit.
Bijstand en onderhoudsplicht Gemeente Utrecht.
Wij gebruiken rekenmodellen die de Rechtbank ook gebruikt voor het vaststellen van partner en kinderalimentatie. Voor uw kinderen verhalen wij de bijstandsuitkering tot de leeftijd van 18 jaar. Het bedrag dat wij verhalen is tot maximaal de hoogte van uw bijstandsuitkering.
Bijstand verhalen Ferm Werk.
Dit is een actie tussen Ferm Werk en de persoon die onderhoudsplichtig is voor u. In welke situaties verhaalt Ferm Werk de uitkering.: Bent u uit elkaar, maar officieel nog wel getrouwd of geregistreerd partner? Dan bent u voor elkaar onderhoudsplichtig.
Uw kind wordt 18 jaar Nibud Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting.
Als ouder blijft u onderhoudsplichtig totdat uw kind 21 jaar wordt. Dat betekent dat u er nog steeds verantwoordelijk voor bent dat uw kind onderdak, kleding, voeding, scholing en medische hulp krijgt. Lees meer over de gevolgen voor uw inkomen als uw kind 18 wordt. jaar is de leeftijd van uw kind waarop u niet langer onderhoudsplichtig bent.
Onderhoudsplicht stiefouder 2018 Mediation Scheidingen.
Een stiefouder is onderhoudsplichtig als hij of zij getrouwd is of een geregistreerd partnerschap heeft met de ouder van een minderjarig kind dat tot het gezin behoort. Ook de stiefouder die samenwoont en gezamenlijk gezag voert is onderhoudsplichtig. Gezamenlijk gezag kan op verzoek door de rechter worden toegekend aan een ouder en stiefouder.

Contacteer ons