Resultaten voor omgangsregeling

 
omgangsregeling
Omgangsregeling: afspraken over omgang met de kinderen Omnius. Omgangsregeling Omnius Advocaten.
Wat is een omgangsregeling? In een omgangsregeling wordt vastgelegd of een ouder, grootouder, familielid of derde contact mag onderhouden met een minderjarig kind. In veel gevallen zal een kind bijvoorbeeld bij de vader of de moeder gaan wonen, met de andere ouder wordt dan een omgangsregeling getroffen.
scheiding
Wat is een goede omgangsregeling na de echtscheiding?
Het is slim om bij het maken van het eerste ouderschapsplan rekening te houden met een tegenvallende praktische uitwerking van de omgangsregeling en op korte termijn een eerste evaluatie af te spreken zodat het ouderschapsplan en de omgangsregeling verbeterd kan worden.
VPN Service
Omgangsregeling Wikipedia.
In het merendeel van de gevallen schuift de rechtbank het ontbreken van contact op conto van de vader. Het door de moeder niet nakomen van een door de rechter bepaalde omgangsregeling is lang onbestraft gelaten. Thans kan het niet-nakomen van een door de rechter bepaalde omgangsregeling worden gezien als onttrekking aan het ouderlijk gezag, hetgeen strafbaar is in het wetboek van strafrecht.
glaszetter rotterdam
Procedure omgangsregeling/zorgregeling Rechtspraak.
Toewijzen verzoek omgangsregeling. Wijst de rechter het verzoek toe, dan is de omgangsregeling daarmee vastgesteld. Afwijzen verzoek omgangsregeling. De rechter kan het verzoek om omgang in bepaalde gevallen afwijzen, bijvoorbeeld als omgang ernstig nadeel oplevert voor de geestelijke of lichamelijke ontwikkeling van het kind.
omgangsregeling voor opa en oma, Nieuwe Stap.
Omgangsregeling voor opa en oma, een opa en oma plan. Omgangsregeling voor opa en oma, een opa en oma plan. Nieuwe Stap 27 mrt 2017 23 Mar 2018 2 reacties. Een tijdje geleden plaatsten wij een blog over een omgangsregeling voor opas en omas.
Bemiddeling bij een omgangsregeling NIM Maatschappelijk Werk.
Tijdens de duur van de begeleiding wordt van u gevraagd om de juridische weg wat betreft de omgangsregeling op te schorten. Wilt u bemiddeling bij het tot stand komen van een omgangsregeling of meer informatie hierover, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur bellen naar: 024 32 32 751 of mailen.
Heb ik recht op omgang met mijn kind na een scheiding? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
De afspraken uit een zorgregeling of omgangsregeling komen in het ouderschapsplan. In de brochure Gezag, omgang en informatie vindt u meer informatie over omgang na de scheiding. Ex-partner komt afspraken niet na. Komt uw ex-partner de zorgregeling of omgangsregeling niet na?
Welke rechten heeft een kind? De omgangsregeling.
Volgens de Nederlandse wet heeft iedere ouder bij wie het kind niet woont, in principe recht op omgang met het kind. Maar ook anderen die een hechte band met het kind hebben, kunnen de rechter vragen om een omgangsregeling, bijvoorbeeld opas en omas.
Korting op alimentatie door omgangsregeling RTL Nieuws.
01 april 2013 1117.: Korting op alimentatie door omgangsregeling. Ouders die gescheiden zijn en een omgangsregeling hebben afgesproken hoeven vanaf vandaag minder kinderalimentatie te betalen naarmate ze meer voor hun kinderen zorgen. Dat is een van de gevolgen van de nieuwe regels rond kinderalimentatie.

Contacteer ons